StudioXAG

Y-3 at Selfridges

10 Years of Y-3

London, October 2013

Concept Shopfit

Orange live-edge acrylic sits alongside dark wood textures, creating a vibrant pop-up space for Y-3 within Selfridges Denim Studio to mark the 10 year Anniversary of the brand. The colour and material palette is inspired by the seasonal campaign graphics. A bespoke made wooden bench inlayed with live-edge acrylic and laser-cut brand logo is at the forefront, providing the platform for the rest of the fixtures and doubling up as a place for customers to try on new footwear. Bespoke made shoe risers and signage blocks showcase product and graphics from the look book, which flow through to the back wall where they sit inside frames created by the white metal grid shelving. Two timber clad screens play the campaign movie and fashion show on repeat.