StudioXAG

Adidas Originals

FOR EVERY COURT

London, June 2015

Bespoke Installation

A twisted tennis court takes over the flagship store on Foubert’s Place to launch latest Stan Smith campaign ‘For Every Court’.

In each window; a double-sided display unit stands centrally, framed in bright white strip lights. Each section features close up product shots, interspersed with scenes of London’s cityscape. Footwear is housed in illuminated green pegboard recesses, adding depth and texture. The display is enhanced with large format window graphics derived from tennis court marking, combined with the iconic Stan head signature which adorns the product.

In-store; Over 100sqm of artificial grass covers the floor space, creeps up and over the built-in seating, onto each facet of the back wall and forms the base of each window display. Huge Stan Smith graphics are applied to the grass, along with the Originals London logo, reinforcing the message, in every city, for every court.

A feature concrete staircase is wrapped in campaign imagery, with footwear merchandised on each level.